top of page

Wat je niet mag vergeten wanneer je trouwt...

Het is bijna zover. Je stapt in het huwelijksbootje. Een nieuw hoofdstuk kan beginnen. Een nieuw deel van je leven gaat open. Je, wel je snapt het wel, stress, paniek en ook heel veel liefde. Hier een aantal tips om alles wat vlotter te laten verlopen.Schoenen, je hebt ze al, maar...


Tenzij je op je huwelijksdag enorme blaren wilt riskeren, is het nu tijd om je trouwschoenen te gaan dragen.


Combineer ze met een strakke jeans, een luchtig zomerjurkje, of draag ze gewoon thuis in je comfortabele kleding.


En neem voor de zekerheid toch blarenpleisters mee naar je bruiloft, of aan je vrienden of familie om deze in haar noodpakket op te nemen! Voorkomen is beter dan genezen!
Laat je eens goed verzorgen en wordt helemaal zen


Plan een bezoek aan de schoonheidsspecialiste voor een soepele, onbezorgde huid.


Doe dit niet de dag voor je bruiloft, omdat je huid wat gevoelig kan zijn na het harsen en knijpen. En een belangrijk punt als je je wenkbrauwen laat epileren: vermijd impulsieve beslissingen!


Probeer niet plotseling van vorm te veranderen of je wenkbrauwen aanzienlijk dunner te maken. Als de verandering je niet bevalt, kun je immers niet meer terugdraaien!Stuur jouw partner naar de kapper


Het feit dat jij dit leest in plaats van jouw partner, is de kans groot dat je dit best nog moet vertellen aan jouw partner.


Dit is het perfecte moment om je aanstaande naar de kapper te sturen. Je plant dit best zo vroeg mogelijk in. Dan is er nog tijd om aan te passen aan een eventueel nieuw kapsel. De eventuele baard- en nekharen hoeven slechts de dag ervoor bijgewerkt te worden.
Emergency box

De noodkit voor de bruiloft bevat alle mogelijke benodigdheden voor de trouwdag, verzameld in een compact doos of tas.


Denk aan zakdoekjes, een mini-deodorant, blarenpleisters, een veiligheidsspeld, je lippenstift, tandenstokers en meer.


Stel zelf ook zo'n kit samen en geef deze in bewaring bij een van je bruidsmeisjes of bij je vrienden of familie.

Genieten!

Of beter gezegd, plan niet TE veel.


Mocht je onverwachts toch nog iets bedenken wat absoluut nog gedaan moet worden, dan heb je er in ieder geval de tijd voor. Zo niet, dan heb je alle tijd om je in alle rust voor te bereiden op de bruiloft. Doe waar je zin in hebt. Geniet van een lunch met je moeder, een glas wijn met je vriendinnen of een middag vol series. Vergeet niet om op tijd naar bed te gaan de avond voor jouw trouwdag, want morgen is de grote dag!


Met deze checklist heb je toch al een paar zaken uit de weg gehaald. Probeer het los te laten en vooral te genieten van jullie speciale dag!Comments


Wil je updates over de laatste nieuwe posts? Of wil je op de hoogte blijven van Rêve Lucide?

Laat dan hieronder jouw gegevens na en blijf op de hoogte van alles wat bij ons leeft! 

Bedankt om door te geven!

bottom of page