top of page

Wat ben je duur!

Het is iets wat veel fotografen horen. "Het is toch maar op een knopje drukken?"

Neem een kijkje hieronder waarom dat zo is 📸

1. Gespecialiseerde apperatuur


Professionele fotografen investeren in hoogwaardige camera's, lenzen en andere apparatuur om de best mogelijke beelden te kunnen vastleggen. Deze apparatuur is vaak prijzig en vereist regelmatig onderhoud en upgrades.2. Ervaring en expertise:


Achter elke geweldige foto staat een fotograaf met jarenlange ervaring en expertise. Deze professionals hebben tijd besteed aan het ontwikkelen van hun vaardigheden, het leren van verschillende technieken en het verfijnen van hun artistieke visie.3. Voorbereiding en planning:


Een fotoshoot omvat vaak meer dan alleen de tijd die wordt doorgebracht op locatie. Fotografen besteden uren aan het voorbereiden van de shoot, zoals het scouten van locaties, het regelen van vergunningen en het plannen van de logistiek. Daarnaast gaat er tijd in het nabewerken en selecteren van de beste foto's.4. Professionele kwaliteit en resultaten:


Professionele fotografen streven naar perfectie in elke foto. Ze investeren tijd in het zorgvuldig selecteren en bewerken van de beelden om een verbluffend eindresultaat te garanderen. Daarnaast hebben ze toegang tot geavanceerde software en technieken om de beelden te optimaliseren.5. Ondernemerskosten:


Fotografen dragen ook kosten die verband houden met het runnen van een bedrijf, zoals marketing, verzekeringen, belastingen en de aanschaf van licenties en software.

Het is belangrijk om te begrijpen dat wanneer je investeert in professionele fotografie, je waarde krijgt voor je geld. Je krijgt niet alleen prachtige beelden, maar ook de expertise en het vakmanschap van een professional. Denk aan fotografie als een investering in het vastleggen van waardevolle momenten en het creëren van blijvende herinneringen.Conclusie:


Hopelijk snap je nu beter wat het betekend om aan de andere kant van de lens te staan. Je moet daarnaast ook van alle markten thuis zijn. Je moet flexibel genoeg zijn om eerst automotive fotografie te doen in de voormiddag om in de namiddag over te schakelen naar fashion. Of nog iets totaal anders.


Zoals je ziet, er komt veel meer bij kijken dan enkel op een knopje te drukken. 😀Comments


Wil je updates over de laatste nieuwe posts? Of wil je op de hoogte blijven van Rêve Lucide?

Laat dan hieronder jouw gegevens na en blijf op de hoogte van alles wat bij ons leeft! 

Bedankt om door te geven!

bottom of page