top of page
RL_LS.jpg

Scaffold fotobooth

Het stukje dat niet kan missen!

Voor zowel privé feestjes als professionele 

events!

Op zoek naar een unieke manier om je volgende evenement memorabel te maken in regio Gent / Vlaamse Ardennen?

Overweeg dan onze fotobooth verhuurservice, waarbij plezier, herinneringen en professionele fotografie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

 

Onze fotobooth is niet zomaar een standaard installatie met een webcam. We investeren in hoogwaardige professionele camera's, waardoor elke foto haarscherp en van topkwaliteit is. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement, onze fotobooth legt de momenten vast op een manier die je voor altijd zult koesteren.

 

Eén van de hoogtepunten van onze service is de mogelijkheid om direct prints te maken. Nadat de gasten drie leuke foto's hebben genomen in de booth, kunnen ze deze direct laten afdrukken.

 

De prints bevatten niet alleen de afbeeldingen, maar kunnen ook worden gepersonaliseerd met de namen van het trouwkoppel, een bedrijfslogo of een andere boodschap.

 

Extra Uren: Wil je de fotobooth langer gebruiken dan in het gekozen pakket? Geen probleem! Voor elk extra uur rekenen we 35 euro per uur. Zo kun je het feest nog langer laten duren en nog meer herinneringen creëren.

 

Gratis Transport Binnen 30 km: Binnen een straal van 30 kilometer van Herzele, is het transport van de fotobooth gratis. We brengen de fotobooth veilig naar je evenement. Voor locaties buiten deze straal rekenen we 0,50 euro per gereden kilometer. Je hebt dus 60 kilometer gratis wat het transport betreft!

 

Personalisatie: We kunnen de fotostrips personaliseren met jullie namen, een logo of een speciale boodschap. Zo wordt elke foto uniek en passend bij jullie evenement. Social media: je kan de foto's ook onmiddellijk delen op sociale media en via mail. Rechtstreeks van de fotobooth!

De voordelen?

Geen webcam

Enkel professionele resultaten met de ingebouwde camera dus!

Socials

Foto's zijn direct te delen per mail en op sociale media!

Verschillende pakketten

Prints? Enkel digitaal? Je kan kiezen tussen verschillende formules!

De pakketten

Hieronder kan je de verschillende mogelijkheden terugvinden.

Fotobooth Basic

+ Onbeperkt aantal foto’s 

  + Gepersonaliseerd strookje 

 + Opstellen en afbreken inbegrepen

 

 

+ Foto’s digitaal afgeleverd in een persoonlijke galerij beveiligd met een paswoord

 

 

+ Standaard props

 

 

+ Max. 5 uur

 

 

+ Geen prints

185

  • From 185 euro

Nog niet 100% zeker? Laat van jou horen!

Voor welk pakket wil je meer info?

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact op!

bottom of page