top of page
ReveLucide.be-WDP-F348TS-17.jpg

Automotive

Meer dan x-ton staal!

Jouw wagen vereeuwigd op foto?

In de wereld van automotive fotografie draait alles om het vastleggen van de kracht, schoonheid en stijl van voertuigen. Mijn passie ligt in het creëren van beelden die de dynamiek en het design van auto's op een unieke en opvallende manier belichten.

 

Elke foto die ik maak, is een viering van de techniek en het vakmanschap die in elk voertuig zijn verwerkt. Of het nu gaat om een vintage klassieker of een strakke, moderne sportwagen, ik streef ernaar om de essentie van het voertuig vast te leggen en zijn unieke karakteristieken te benadrukken.

 

Ik experimenteer graag met verschillende technieken en stijlen, van reclamefotografie gericht op het aantrekkelijk maken van auto's voor potentiële kopers, tot meer artistieke shots die de snelheid en stijl van de auto's vastleggen.

 

Of ik nu werk in een studio of op locatie, ik streef ernaar om een sfeer te creëren die de auto in het beste licht plaatst. Dit kan een warme, nostalgische sfeer zijn voor een vintage auto of een meer dramatische, intense sfeer voor een high-performance sportwagen.

DSC06478.JPG

Hoe gaan we te werk?

Een stap voor stap plan

01

Jij bent eerst aan het woord

Voor we overgaan tot wat dan ook, ben jij aan het woord. Wat wil je juist? Hoe zie jij het? Zij er speciale dingen waar er rekening moet mee gehouden worden? 

02

Laten sudderen

Voor een fotograaf kiezen is altijd een grote stap. Na het gesprek laat je alles even sudderen.

Heb je alles gezegd? Zijn er intussen nog dingen naar boven gekomen? Heb je nog extra vragen of opmerkingen?

03

De dag zelf

De dag zelf laten we alles verlopen zoals gepland en overeengekomen. De dag van jouw shoot maak je je geen zorgen en geniet je gewoon van ieder moment.

Als je voor de studioversie kiest, laat je de wagen even in mijn zorg. Jouw wagen staat veilig en afgesloten van passerend verkeer en toevallige voorbijgangers.

04

De herbeleving

Na de shoot is het even wachten. Als er drie weken verstreken zijn, kan je een mailtje verwachten met alle gegevens voor jouw foto's te zien.

Je kan van hier uit de foto's downloaden en delen zo veel je wilt.

Ga naar het volledige portfolio

De pakketten

Hieronder kan je de verschillende mogelijkheden terugvinden.

The Grand Tourer

+ kennismakingsgesprek (gratis)

+ foto's in een professionele fotostudio

+ duurt een hele dag

+ extra prints mogelijk (poster, canvas, gewone prints...)

+ alle foto's digitaal aangeleverd

+ persoonlijke galerij om alle foto's te kunnen downloaden en delen

+ oplevering binnen de drie weken

999

Nog niet 100% zeker? Laat van jou horen!

Bedankt, we nemen zo snel mogelijk contact op!

bottom of page